Jdi na obsah Jdi na menu

13.06.2024


MLADŠÍ PŘÍPRAVKA U9

SE STALA VICEMISTREM OKRESU

PRAHA VÝCHOD


 


Fotbalová sezóna je u konce, a tak nastává čas bilancování. V kategorii mladší přípravky U9 jsme letos poprvé do mistrovských soutěží okresu Praha – východ přihlásili hned dva týmy. Celkem se do soutěže v této kategorii zapojilo 52 týmů. A náš první tým se umístil na skvělém 2. místě!

Ale po pořádku. Během podzimní části náš tým nepoznal hořkost porážky a všech 7 zápasů vyhrál. Pro jarní část jsme se tak dostali do skupiny o titul. I tu se nám podařilo vyhrát, a to s bilancí sedmi výher a pouze jedné porážky. Následovalo tak velké finále, kdy se proti sobě postavil vítěz skupiny o titul na Brandýsku a vítěz skupiny o titul na Říčansku. Ve finálovém dvojzápase jsme se utkali s týmem TJ Slavia Louňovice. Kluci bojovali, snažili se, ale v obou zápasech odešli poraženi, a tak si odnesli pohár a stříbrné medaile za druhé místo! I tak je to obrovský úspěch a kluci zaslouží velkou pochvalu za reprezentaci klubu AFK Nehvizdy a Městyse Nehvizdy během celé sezóny. Věříme, že nám zde roste silná generace budoucích fotbalistů.

Velké díky patří všem rodičům, kteří na všech zápasech vytvářeli výtečnou atmosféru, povzbuzovali a hnali oba naše týmy za vítězstvím! Nesmím zapomenout na celý trenérský tým v čele s Honzou Jenčíkem. Všechny nás velice těší zájem dětí o sport v Nehvizdech a o fotbal zvlášť. Jen v kategorii mladší přípravky chodí na tréninky 30 dětí. Je radost vidět pokrok, který děti během celé sezóny udělaly. A co napsat závěrem? Všem nehvizdským fotbalistům a našim spoluobčanům přejeme krásné léto, dětem nezapomenutelné prázdniny plné zážitků a ať je příští sezóna stejně tak úspěšná jako ta letošní!

Lukáš Mikyska, AFK Nehvizdy

 


 

 

Náhledy fotografií ze složky 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 684690
Měsíc: 5731
Den: 268

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz