Jdi na obsah Jdi na menu

31.08.2024


STARŠÍ PŘÍPRAVKA U11

I. ROČNÍK OFS TURNAJE, PRAHA - VÝCHOD

MACRON V KLECANECH


 

V sobotu 31. 8. 2024 se starší přípravka U11 účastnila I. ročníku turnaje OFS Praha – východ / MACRON v Klecanech. Turnaje se účastnilo 16 týmů, které byly rozděleny do čtyřčlenných skupin. Vzhledem k probíhajícím letním prázdninám nebylo jednoduché mužstvo poskládat a tak nás museli posílit i kluci z mladší přípravky.

V základní skupině C nás čekaly zápasy s FA Zápy-Hrusice (výhra 6-1), TJ Areo Odolena Voda (výhra 3-1) a SK Labský Kostelec (výhra 10-2). Svoji základní skupinu jsme tak ovládli bez ztráty bodu a do čtvrtfinále jsme postoupili z 1.místa. V něm jsme se utkali s týmem z Mukařova. Ve vyrovnaném zápase jsme přeci jen byli o jeden gól lepší a po výhře 1-0 jsme postoupili do semifinále. V něm nás čekal vítěz skupiny D, tým TJ Kunice. Opět se hrálo vyrovnané utkání. Dlouho jsme vedli 2-1, ale v posledních minutách nám došly síly a soupeř utkání otočil ve svůj prospěch. Odešli jsme tak poraženi 2-3 a čekal nás tedy zápas o 3. místo. V něm jsme se utkali s domácím týmem MSK Klecany. Na obou týmech již byla vidět únava po celodenním zápolení. Ještě v poslední minutě jsme vedli 3-2. V nastaveném čase soupeř zahrával roh, ze kterého vyrovnal na 3-3 a o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy. Dlouhou dobu byli střelci na obou stranách neomylní. Až v sedmé sérii jsme neproměnili, soupeř ano, a tak jsme skončili na nepopulárním čtvrtém místě. I to považujeme v konkurenci 16-ti týmů za úspěch.

Jako trenéry nás potěšila předvedená hra, kdy jsme se snažili hrát kombinační fotbal a v žádném zápase jsme nepropadli. Po letní pauze, a před startem mistrovských zápasů, nám turnaj ukázal na čem je potřeba ještě zapracovat. Pomyslnou třešničkou na dortu bylo vyhlášení našeho hráče Mikuláše Ryvoly (věkem ještě hráč mladší přípravky) nejlepším hráčem celého turnaje. 

 


Trenéři starší přípravky: Jan Jenčík, Daniel Ryvola, Lukáš Mikyska


 

image0.jpeg

 

image1.jpegimage2.jpeg

 

 

Statistiky

Online: 14
Celkem: 685559
Měsíc: 5696
Den: 174

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz